headerlogo575

orkest 2

Inloggen leden

Hoofdsponsor

vankrimpenstatema
Voorstraat 20a
3931 HD  Woudenberg
T:  033 285 8234
M: 06 52 04 57 15
Mannenkoor De Poortzangers roept mannen op om eens kennis te maken met zingen, samen met andere mannen in een groep.

Begrijpelijk dat veel mannen zich geremd voelen door de misvatting “ik kan niet zingen”. Nou, dat is een misvatting, want zingen is echt een basisvaardigheid die elk mens als kleuter heeft geleerd, net als lopen, praten, lachen en fietsen.
En….. alle mannen, die de afgelopen jaren ons koor kwamen versterken, konden zingen, er is nog nooit iemand afgehaakt omdat hij niet kon zingen.
 
Onze repetities bestaan eigenlijk uit 3 delen, een deel voor de (koffie)pauze en een deel na de (koffie)pauze en dan het niet onbelangrijke 3e deel na afloop van de reguliere repetitie. Tijdens het 3e deel worden onder het genot van een drankje en vaak een hapje onderling op een gezellige wijze de lokale en minder lokale problemen en gebeurtenissen besproken.
 
Onder de enthousiaste leiding van dirigent Bart Houtman wordt iedere 14 dagen, op de even weken, op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur gerepeteerd in gebouw “de Harmonie”, De Bosrand 17, 3931 AP Woudenberg.
Mannen die houden van de gezelligheid van mannenkoorzang en geïnteresseerd zijn om mee te zingen, zijn van harte welkom.
Kom gewoon eens vrijblijvend langs op een donderdagavond en proef de sfeer. 
En… leeftijd is onbelangrijk.

BVSL

Logo Shanty Nederland"De Poortzangers" zijn aangesloten bij de Bond Voor Smart & Levensliederen. 

Externe links

thumb muziek02

Site map

osmap