OPTREDEN POORTZANGERS EN SPOORKOOR “OP STOOM”

Het concert, georganiseerd door de Poortzangers in samenwerking met ’t Spoorkoor “Op Stoom” in Restaurant Schimmel, te Woudenberg, staat nu gepland op 12 maart 2022..

Mocht de betreffende datum voor de zoveelste  keer weer niet doorgaan als gevolg van overheids maatregelen, dan houden we u op de hoogte via de lokale media, Facebook en onze website www.depoortzangers.nl

De in 2021 gekochte entreebewijzen blijven zoals eerder geannonceerd weer geldig voor het komende concert.

 

 

 

Video opname van het lied "Als de nacht verdwijnt" tijdens ons optreden in "De Witte Holevoet" te Scherpenzeel op Koningsdag 2017.

(Video opname: Yvonne van der Meer)

 

(Video opname: Yvonne van der Meer) 

Optreden in dorpshuis De Twee Marken in Maarn, samen met de Muzidima's met het nummer "Laat maar waaien, laat maar gaan".

Video opname van het lied "In de straten van Lissabon" tijdens ons optreden in "De Witte Holevoet" te Scherpenzeel op Koningsdag 2017.

Video opname van het lied "Het kleine café aan de haven" tijdens ons optreden in "De Witte Holevoet" te Scherpenzeel op Koningsdag 2017.

Video opname van het lied "Hello Mary Lou" tijdens ons optreden in "De Witte Holevoet" te Scherpenzeel op Koningsdag 2017.

Video opname van het lied "Bloody Mary" tijdens ons optreden in "De Witte Holevoet" te Scherpenzeel op Koningsdag 2017.